Matematika


Ushtrime te zgjidhura dhe leksione nga Matematika per te gjithe nxenesit qe lexojne online!

matematika

6-) Matematika per klasen e gjashte

 

mesime

7-) Matematika per klasen e shtate

 

 

 

matematike

8- ) Matematike per klasen e tete

loading...

 

 

 

elementare

9-) Matematike per klasen e nente

 

 

 

algjeber

10-) Matematike per klasen e dhjete

 

 

 

gjeometri

11-) Matematike per klasen e njembedhjete

 

 

 

matematika

12-) Matematika per klasen e dymbedhjete

 

 

 

trupat matematika

Matematike Baze

 

Ne linkun e meposhtem  do te gjeni programet dhe testet e matematikes nder vite.

Matura dhe Provimi i lirimit

 

Albert Ajnshtajn (1879-1955 ) ka thene:
Mos u shqetësoni për vështirësitë tuaja në matematikë, ju siguroj se imja është më e madhe.

Paul Dirac.
Matematika është mjeti i përshtatshëm posaçërisht për trajtimin e koncepteve abstrakte të çdo lloji dhe nuk ka kufi për fuqinë e tij në këtë fushë.

M. Egrafov.
Nëse i pyet matematikanët se çfarë bëjnë ata, gjithmonë merrni të njëjtën përgjigje. Ata mendojne. Mendojnë për probleme të vështira dhe të pazakonta. Ata nuk mendojnë për problemet e zakonshme. Ata thjesht shkruajnë përgjigjet.

 

 

Na ndiqni edhe ne Detyra.al Facebook

loading...
Copyright © detyra.al