Archive by Author

Provimi i lirimit

1. Provimi i lirimit 2018 – Matematike (Alternativa) Zgjidhje e ushtrimeve me alternativa 2. Provimi i lirimit 2018– Matematike (ushtrimet e zgjidhura me zhvillim) Zgjidhje e ushtrimeve me zhvilli...

Matematika Baze

Ne kete liber do te postohen te gjitha temat qe perfshihen ne  Matematika baze. Cdo teme shpjegohet me teori dhe me shume shembuj te zgjidhur. Matematika baze do tu sherbeje me se miri nxenesve qe ka...

Matematika 12

Provimet e matures Teza e matematikes, Matura 2018 (Alternativa) Teza e matematikes, Matura 2018 (pyetjet me zhvillim)  Programi orientues: Matura 2019 Kapitulli 1 – Vazhdueshmeria e funksion...

Matematika 11

Ketu do te gjeni leksione dhe ushtrime te zgjidhura nga matematika 11 Kapitulli 1 – Funksioni Monotonia. Funksioni rrites dhe zbrites Kufizueshmeria e funksionit. Studimi i variacionit Krahas...

Matematika 8

Ushtrime te zgjidhura dhe leksione  nga matematika 8 per te gjithe nxenesit qe kane deshire te lexojne online. Matematika klasa 8 Pegi, Albas etj…. Kapitulli 1 – Gjeometria Gjeometria. Fi...

Matematika 7

Kapitulli 1 – Fuqia Fuqia. Kuptimi i fuqise Ushtrime te zgjidhura – Kuptimi i fuqise Veti te fuqise Ushtrime te zgjidhura – Vetite e fuqive   Kapitulli 2 – Matja, njesite e matjes Shn...

Matematika 6

Këtu do të gjeni ushtrime te zgjidhura dhe leksione nga matematika 6, botimet Pegi, Atlas etj.   Numri Mbledhja dhe zbritja me mend Shumezimi i numrave natyrore Shumefishat Ditet, javet, muajt,...

Matematika 10

Ushtrime te zgjidhura dhe leksione  nga matematika 10 per te gjithe nxenesit qe kane deshire te lexojne online. Matematika klasa 10 Pegi, Albas … Kapitulli 1 – Bashkesia Bashkesia Prerja ...

Matematika 9

Ushtrime te zgjidhura matematike dhe leksione nga matematika 9, per te gjithe nxenesit qe kane deshire te lexojne online. Matematika klasa 9 Pegi, Albas… Provimi i lirimit Programi orientues: Pr...

Matematika

Ushtrime te zgjidhura dhe leksione nga Matematika per te gjithe nxenesit qe lexojne online!     Numri Mbledhja dhe zbritja me mend Shumezimi i numrave natyrore Shumefishat Ditet, javet, muajt, v...