Kimia 9Ushtrime te zgjidhura  dhe leksione nga Kimia 9. Kemi trajtuar te gjitha temat e Kimia 9. Jemi mbeshtetur ne shume  botime per te gjetur metodat me te pershtatshme.

 


Kapitulli 1 – Energjia. Barazimet termokimike 

qese plastike

Copyright © detyra.al