Këtu do të gjeni ushtrimet dhe leksionet e matematikës për klasat 6-12.   Postime te ngjashme:Integrimi me thyesa te pjeseshme Energjia e DiellitForca e tensionit dhe forca ngriteseTabela e IntegraleveMatematika 11Forcat e ferkimit dhe gravitetiSi te shkruajme formulat e perberjeve inorganikeNumrat e plotePertej sistemit tone diellorProvimi i lirimitStinet e vititMetalet e grupit II-IIIAMatematika BazePerzierjet homogjene […]
Shiko Përgjigjet
Këtu do të gjeni ushtrimet dhe leksionet e fizikës për klasat 6-12. Postime te ngjashme:Programet orientuese per maturen dhe provimin e lirimit 2019 Forcat e ferkimit dhe gravitetiEnergjia. Reaksionet ekzotermike dhe endotermikeProvimi i lirimitPerzierjet homogjene dhe heterogjeneMatematika 7Gatitja e perberjeve inorganike. Vetite e tyreMatematikaProgramet e kualifikimit 2019Matematika 11Matura dhe provimi i lirimitMetalet e grupeve BTeza […]
Lexo më shumë
Ushtrime të zgjidhura nga matematika,fizika dhe kimia. Postime te ngjashme:Numrat Natyrore Matematika 7Matematika 12Matematika 10KimiaMatematika 8Fizika 7Matematika 9MatematikaKimia 9Thyesat AlgjebrikeProvimi i lirimitMatematika 6Perqendrimi i tretesiraveTeza e Matematikes. Matura 2018 (pyetjet me zhvillim)Tabela e pjesetimit
Vizito forumet