Matematika 8


Ushtrime te zgjidhura dhe leksione  nga matematika 8 per te gjithe nxenesit qe kane deshire te lexojne online. Matematika klasa 8 Pegi, Albas etj….

Kapitulli 1 – Gjeometria


qese plastike


Kapitulli 2 – Fuqite



 

Kapitulli 3 – Kongruenca e trekendeshave



Kapitulli 4 – Shprehje me nje ndryshore



Kapitulli 5 – Njohuri te tjera gjeometrike



 

Kapitulli 6 – Formula te rendesishme



Kapitulli 7 – Ekuacione dhe inekuacione me nje ndryshore



Kapitulli 8 – Matjet



Kapitulli 9 – Funksioni



qese plastike

 

Kapitulli 10 – Shnderrimet gjeometrike



Kapitulli 11 – Ekuacione dhe sisteme me dy ndryshore



Kapitulli 12 – Gjeometria ne hapesire



 

Kapitulli 13 – Statistike dhe probabilitet


qese plastike

Copyright © detyra.al