Matematika 11

Ketu do te gjeni leksione dhe ushtrime te zgjidhura nga matematika 11

Kapitulli 1 – Funksioniqese plastike

 

Kapitulli 2 – Funksionet trigonometrikeKapitulli 3 – Plani dhe drejteza ne hapesire 

Kapitulli 4 – Shumefaqeshat dhe trupat e rrumbullaketKapitulli 5 – Statistike, kombinatorike, probabilitet


qese plastike

Copyright © detyra.al