Bashkohu me grupin e matematikes ne FACEBOOK! Join Us

Kimia 8

Bashkohu me grupin e matematikes Join Us


Ushtrime te zgjidhura  dhe leksione nga Kimia 8. Kemi trajtuar te gjitha temat e Kimia 8. Jemi mbeshtetur ne shume  botime per te gjetur metodat me te pershtatshme.


Kapitulli 1 – Perzierjet homogjene dhe heterogjeneKapitulli 2 – Oksidet, bazat, kriperat dhe acidet

Copyright © detyra.al