Matematika Baze


Ne kete liber do te postohen te gjitha temat qe perfshihen ne  Matematika baze. Cdo teme shpjegohet me teori dhe me shume shembuj te zgjidhur. Matematika baze do tu sherbeje me se miri nxenesve qe kane njohuri te pakta ne fushen e matematikes.


    • qese plastike

       

 


 


 

qese plastike

Copyright © detyra.al