Matematika 10


Ushtrime te zgjidhura dhe leksione  nga matematika 10 per te gjithe nxenesit qe kane deshire te lexojne online. Matematika klasa 10 Pegi, Albas …

Kapitulli 1 – Bashkesia


qese plastike


 

Kapitulli 2 – Shprehjet shkronjoreKapitulli 3 – Ekuacione dhe inekuacione 

Kapitulli 4 – gjeometria ne planKapitulli 5 – FunksioniKapitulli 6 –  Funksionet trigonometrikeqese plastike

 

Kapitulli 7 – Shnderrimi gjeometrik dhe koordinatatKapitulli 8 – Statistika dhe probabiliteti


qese plastike

Copyright © detyra.al