Tag Archives : Koordinatat e pikes ne rrjetin koordinativ

Matematika

Ushtrime te zgjidhura dhe leksione nga Matematika per te gjithe nxenesit qe lexojne online!     Numri Mbledhja dhe zbritja me mend Shumezimi i numrave natyrore Shumefishat Ditet, javet, muajt, v...