Matematika

matematika

Këtu do të gjeni ushtrime dhe leksione nga matematika për klasat 6-12. Vecanerisht  botimet Pegi, Atlas etj. Per cdo vit shkollore do te keni teori dhe ushtrime te zgjidhura per cdo tip ushtrimi. Ushtrimet  do te jene nga niveli fillestare deri ne nivelin e larte. Per cdo paqartesi, mos ngurroni te na kontaktoni. Email: info@detyra.al ose ne Facebook detyra.al

 

Matematika e pergjithshme

Tek kjo kategori jane hedhur temat baze te matematikes per klasat 6-12.  Shembull Kubi, Kuboidi, Trekendeshi, thyesat, derivatet, integralet etj. Do te gjeni tabela dhe formula per cdo klase te matematikes. Ka informacione te pergjithshme.

Matematika Klasa 6 

Këtu do të gjeni ushtrime dhe leksione në matematike për klasën e gjashtë, botimet Pegi, Atlas etj.

 

 

Matematika Klasa 7

Këtu do të gjeni ushtrime dhe leksione në matematike për klasën e shtatë, botimet Pegi, Atlas etj.

Matematike Klasa 8

Këtu do të gjeni ushtrime dhe leksione në matematike për klasën e tetë, botimet Pegi, Atlas etj.

Matematika Klasa 9

Këtu do të gjeni ushtrime dhe leksione në matematike për klasën e nëntë, botimet Pegi, Atlas etj. Do te gjeni programet orientuese per provimet e lirimit dhe teste te zgjidhura nga vitet e kaluara.

Matematike Klasa 10

Këtu do të gjeni ushtrime dhe leksione në matematike për klasën e dhjetë, botimet Pegi, Atlas etj.

Matematika Klasa 11

Këtu do të gjeni ushtrime dhe leksione në matematike për klasën e njëmbëdhjetë, botimet Pegi, Atlas etj.

 

Matematika Klasa 12

Këtu do të gjeni ushtrime dhe leksione në matematike për klasën e dymbëdhjetë, botimet Pegi, Atlas etj. Do te gjeni programet orientuese per provimet e matures si dhe teza te zgjidhura nga vitet e kaluara.

Keshilla nga detyra.al : Puno fort! Kjo eshte me e rendesishmia! Nuk eshte e thene se duhet te kesh talent te madh. Por nese je fillestare duhet ta nisesh nga e para.

Na vizitoni në faqen tonë të facebook.
Facebook