Matematika 11

Ketu do te gjeni leksione dhe ushtrime te zgjidhura nga matematika 11

Kapitulli 1 – Funksioni 

Kapitulli 2 – Funksionet trigonometrikeKapitulli 3 – Plani dhe drejteza ne hapesireloading...

 

Kapitulli 4 – Shumefaqeshat dhe trupat e rrumbullaketKapitulli 5 – Statistike, kombinatorike, probabilitet


loading...
Copyright © detyra.al