Loading...

Matematika 11

Ketu do te gjeni leksione dhe ushtrime te zgjidhura nga matematika 11

Kapitulli 1 – Funksioni

Loading...
 

Kapitulli 2 – Funksionet trigonometrike

Kapitulli 3 – Plani dhe drejteza ne hapesire

Loading...
 

Kapitulli 4 – Shumefaqeshat dhe trupat e rrumbullaket

Kapitulli 5 – Statistike, kombinatorike, probabilitet

Na vizitoni në faqen tonë të facebook.
Facebook
Loading...