Ligjet e Merfit per punen

Disa nga ligjet e Merfit jane: Mos u bë i pazëvëndësueshëm, nëse nuk mund të zëvëndësohesh, ti mund të promovohesh. Nëse nuk di se ç’të bësh, ec shpejt dhe bëj sikur je i shqetësuar. Gabimi është human, falja nuk është politikë e kompanisë tonë. Sa më i gjatë titulli i pozicionit që ke, aq më […]

31 thenie nga Nene Tereza

1- Të duash do të thotë të bësh gjëra të vogla me dashuri të madhe. 2- Ngaqë nuk mund ta shohim Krishtin, nuk mund ta shprehim dashurinë tonë për Të, por fqinjët i shohim gjithmonë, prandaj mund të bëjmë për ta çfarë do të donim ta bënim për Krishtin, nëse do ta shihnim. 3- Mos […]