Bashkohu me grupin e matematikes ne FACEBOOK! Join Us

vendvlerat

Numri

Numrat dhe vendvlerat e tyre Numri  përdoret për numërim dhe matje. Simboli për shënimin e numrit quhet shifër. Përveç përdorimit të tyre në numërimin dhe matje, numrat përdoren shpesh n...