Ushtrime te pazgjidhura- Funksionet trigonometrike

Ushtrime te pazgjidhura- Funksionet trigonometrike

Ushtrime – Funksionet trigonometrike Për të zgjidhur këto ushtrime, fillimisht duhet të keni lexuar kapitullin e funksioneve trigonometrike. Ushtrimi 1 Gjeni brinjët dhe këndet e tjera të...