Gatitja e oksideve dhe e bazave

Gatitja e perberjeve inorganike. Vetite e tyre

Gatitja e oksideve dhe e bazave. Vetite e tyre Gatitja e oksideve Pamë se oksidet bazike dhe acide përftoheshin nga bashkëveprimi i metaleve dhe i jometaleve me oksigjen.   Vetitë e oksideve...