Matematika 10


Ushtrime te zgjidhura dhe leksione  nga matematika 10 per te gjithe nxenesit qe kane deshire te lexojne online. Matematika klasa 10 Pegi, Albas …

Kapitulli 1 – Bashkesia

 

Kapitulli 2 – Shprehjet shkronjore

Kapitulli 3 – Ekuacione dhe inekuacione

loading...

 

Kapitulli 4 – gjeometria ne plan

Kapitulli 5 – Funksioni

Kapitulli 6 –  Funksionet trigonometrike

 

Kapitulli 7 – Shnderrimi gjeometrik dhe koordinatat

Kapitulli 8 – Statistika dhe probabiliteti

loading...
Copyright © detyra.al