Rrenjet dhe fuqite

Ne kete kapitull do te trajtojme temat:

Loading...

1. Rrenja katrore

  1. Veti të rrënjës katrore
  2. Thjeshtimi i shprehjeve me rrënjë të ngjashme
  3. Nxjerrja e faktorëve nga rrenja
  4. Thjeshtimi i \displaystyle \sqrt{{{a}^{2}}}
  5. Zhdukja e rrënjëve nga emëruesi i thyesës

2. Trajta standarte e numrit. Fuqite me eksponent te plote

  1. Trajta standarte e numrit
  2. Fuqitë me eksponent te plote
Loading...

Loading...
Loading...