Matematika 8


Ushtrime te zgjidhura dhe leksione  nga matematika 8 per te gjithe nxenesit qe kane deshire te lexojne online. Matematika klasa 8 Pegi, Albas etj….

Kapitulli 1 – Gjeometria

Kapitulli 2 – Fuqite

 

Kapitulli 3 – Kongruenca e trekendeshave

Kapitulli 4 – Shprehje me nje ndryshore

Kapitulli 5 – Njohuri te tjera gjeometrike

 

Kapitulli 6 – Formula te rendesishme

Kapitulli 7 – Ekuacione dhe inekuacione me nje ndryshore

Kapitulli 8 – Matjet

Kapitulli 9 – Funksioni

 

Kapitulli 10 – Shnderrimet gjeometrike

Kapitulli 11 – Ekuacione dhe sisteme me dy ndryshore

Kapitulli 12 – Gjeometria ne hapesire

 

Kapitulli 13 – Statistike dhe probabilitet

Copyright © detyra.al