Matematika

Shpresojmë që vizita juaj në “Detyra”  tju sjell një dashuri më të madhe për matematikën, për bukurinë dhe fuqinë e saj. Matematika sherben për të ndihmuar në zgjidhjen e problemeve të përditshme. Ne kemi zgjidhur te gjitha ushtrimet e matematikave per cdo vit shkollore. Kemi shpjeguar me kujdes teorine. Per te pare keto punime, klikoni neper fotot perkatese te cdo viti.

 

matematike 6

 

6-) Matematike per klasen e gjashte.

 

matematike 7

 


7-) Matematika per klasen e shtate.


 

matematik 8

 


8 -) Matematike Per klasen e Tete.

 

matematik 9

 


9-) Matematika per klasen e nente.


 

matematik 10

 


10-) Matematike per klasen e dhjete.

matematika 11


 


11-) Matematike per klasen e njembedhjete.


 

matematike 12

 


12-) Matematika per klasen e dymbedhjete.


matematike Baze

1-) Matematika Baze.


Ne linkun e meposhtem  do te gjeni programet dhe testet e matematikes nder vite.

Matura dhe Provimi i lirimit

 

Albert Ajnshtajn (1879-1955 ) ka thene:
Mos u shqetësoni për vështirësitë tuaja në matematikë, ju siguroj se imja është më e madhe.

Paul Dirac.
Matematika është mjeti i përshtatshëm posaçërisht për trajtimin e koncepteve abstrakte të çdo lloji dhe nuk ka kufi për fuqinë e tij në këtë fushë.

M. Egrafov.
Nëse i pyet matematikanët se çfarë bëjnë ata, gjithmonë merrni të njëjtën përgjigje. Ata mendojne. Mendojnë për probleme të vështira dhe të pazakonta. Ata nuk mendojnë për problemet e zakonshme. Ata thjesht shkruajnë përgjigjet.

 

Na ndiqni edhe ne Detyra.al Facebook

Copyright © detyra.al