Loading...

Matematika 10

Ketu do te gjeni leksione dhe ushtrime te zgjidhura nga matematika 10

Kapitulli 1 – Bashkesia

Loading...
 

Kapitulli 2 – Shprehjet shkronjore

Kapitulli 3 – Ekuacione dhe inekuacione

Loading...
 

Kapitulli 4 – gjeometria ne plan

Kapitulli 5 – Funksioni

Kapitulli 6 –  Funksionet trigonometrike

Loading...
 

Kapitulli 7 – Shnderrimi gjeometrik dhe koordinatat

Kapitulli 8 – Statistika dhe probabiliteti

Na vizitoni në faqen tonë të facebook.
Facebook
Loading...