Loading...

projeksion i të pjërrëtës në planin a

Pozicioni i drejtezave ne hapesire

Pozicioni reciprok i dy drejtezave ne hapesire Marrim në shqyrtim kuboidin ABCDMNPQ. Loading... Duke i konsideruar brinjët e tij si drejtëza në hapësirë paraqiten këto raste: Drejtëzat AB dhe ...

Na vizitoni në faqen tonë të facebook.
Facebook
Loading...